Koteletter i fad
Snyd ikke dig selv for vores populære opskrift på koteletter i fad. Opskriften er let og ligetil og smager rigtigt godt.
Ingredienser
til 4 personer- 4 koteletter (store)
- lidt mel
- 100 g bacon
- 250 g champignoner
- 3 løg (store)
- 1 1⁄2 dl bouillon eller rødvin
- 1 dl tomatpuré eller flåede tomater
- 1 dl fløde
- evt. lidt persille
- salt
- peber
Tilbehør
- ris eller kartofler eller flüte
- salat
Koteletterne bankes og vendes i mel, brunes i en pande på begge sider. De lægges i et smurt fad.
Løg og bacontern svitses i en gryde. Champignoner tilsættes og svitses med. Væden tilsættes og der krydres med persille, salt og peber.
Det hele hældes over koteletterne. Tildækkes med folie eller låg og steges færdige i ovnen, ved 200 grader i 20 - 30 min.