Fyldte pasta i tomat/spinatsovs
En ekstra god hverdags-pastaret med tortellini i ovnen i en sovs, som med dens runde smag af spinat og tomat, let krydret med oregano eller basilikum, passer perfekt til den fyldte pasta. En overflade af smeltet ost sætter prikken over i'et.
Ingredienser
til 4 personer- 1 pk tortellini (fyld af skinke eller kylling)
- 2 ds hakkede tomater
- 1 løg (lille)
- 3 spsk olie
- 250 g frossen spinat
- 1 grøntsagsbouillonterning
- evt. lidt fløde eller creme fraiche til jævning
- revet mozzarella
- oregano eller basilikum
Tænd ovnen på 200 grader.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken og hæld vandet fra.
Tø spinaten op i mikrobølgeovnen og pres vandet fra.
Snit løget fint og svits det i olien.
Tilsæt flåede tomater, bouillonterning og krydderier.
Tilsæt spinaten og evt. jævning, fløde eller creme fraiche.
Lad sovsen koge et par min.
Læg pastaen i et ildfast fad.
Hæld sovsen henover og drys med revet mozzarella.
Sættes i ovnen ved 200 grader i ca. 15. min. eller til osten er gylden.
Kan serveres med flutes og evt. andre kogte grøntsager.
Variation:
Tilsæt evt. et par pressede hvidløg i sovsen.