Tortellini i champignon/skinke flødesovs
En cremet ret inspireret af det italienske køkken. Tortellini får ekstra smag, når det suppleres med skarpt rødløg og let ristede champignons i en blød, opløftende flødesovs. Servér med salat til en nem og hyggelig hverdagsmiddag.
Ingredienser
til 2 personer- 1 pk tortellini
- 1 pk skinketern
- 1 bk champignoner
- 2 rødløg
- 1⁄2 l fløde
- salt
- peber
Skær champignon i kvarte og hak løg fint. Kom så lidt olie på en pande og svits champignonerne og en smule af løget med lidt salt og peber. Hæld lidt vand på panden og lad det simre.
Kog tortellinien. Hæld fløden og skinketernene på panden. Lad det koge op og tilsæt så den kogte tortellini.
Lad det simre ca. 10 min., kom det sidste rødløg i og smag til med salt og peber.