Tigerrejer til forret
En luksuriøs forret, hvor rejernes milde, salte smag fremhæves ved hjælp af cremet avocado og en syrlig citrusdressing og ydermere suppleres af fine strimler røget laks. Anret let grønne og lyserøde elementer i smuk symbiose.
Ingredienser
til 4 personer- 150 g tigerrejer (kogte)
- 1⁄2 spsk olie
- 1 fed hvidløg
- 100 g røget laks
- 1⁄2 spsk løg (fintrevet)
- 2 spsk olie
- 1⁄2 spsk citronsaft
- 1 spsk dild (fintskåret)
- salt
- peber
- 1⁄4 salat (hoved)
- 1 avocado
Rejer og hvidløg svitses i olie 1 min., hvorefter de afkøles. Herefter skæres laksen i tynde strimler.
Nu blandes olie, dild, citron og løg i en skål, hvorefter det smages til med salt og peber. Dernæst skæres salaten ud. Avocado udhules forsigtigt med en ske, så det kan skæres ud i små tern.
Til sidst vendes laks, salat, rejer og avokado i skålen med dressing.
Hertil kan serveres nybagt flute.
- Publiceret d.
- 08.01.06.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Forretter ›
- Forretter med fisk ›
- Forretter med rejer