Anderledes festmad
Ingredienser
- 1 peberfrugt (rød)
- 1 løg
- 4 svinekoteletter (uden ben)
- 1 spsk hvidvinseddike
- lidt salt
- peber
- 2 spsk brun farin
- 1 1⁄2 spsk olie
- 1⁄2 tsk chilipulver
- 2 1⁄2 dl chilisauce
Varm olien i en gryde og kom svinekoteletterne op i. Steg dem på begge sider i omkring 5 minutter. Tag kødet op. Pil løget og skær det i ringe, brun ringene i gryden og tag dem derefter op. Skru ned for varmen og hæld eddiken i gryden og kog den af.
Kom herefter farin, chilisauce og chilipulver op i. Læg nu løg og svinekoteletter op i gryden og rør. Skær peberfrugten i ringe og læg dem øverst i gryden. Kom låg på gryden og lad det stå til kødet er færdigt, ca. 45 minutter.
Til sidst smages retten til med salt og peber. Retten er velegnet til at servere med krydrede ris.