Laksesnitter
Butterdej kan bruges til andet og mere end bagværk. Brug det som her til kreativt at kreere en flot forret med lyserøde stykker af varmrøget laks, effektivt kombineret med stærke smagsnuancer fra røde løg og grønne oliven.
Ingredienser
til 4 personer- 2 plader butterdej
- 200 g varmrøget laks
- 1 rødløg
- 1⁄2 dl grønne oliven uden sten (i skiver)
- ost (vælg imellem prima donna, emmentaler, mozzarella eller lignende)
- 4 tsk creme fraiche
Rul butterdejen ud, så den passer til en plade i ovnen og lav snitter. Dæk med laks, hakket løg, oliven, ost og creme fraiche.
Bag ved 200 grader i cirka 10 minutter. Server med lidt salat.
- Publiceret d.
- 11.04.06.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Forretter ›
- Forretter med fisk ›
- Forretter med laks