Buritos med kalkun
Hjemmebagte buritos med spinat og fyld med marineret kalkun og peberfrugt. Gratineret med revet ost i ovnen.
Ingredienser
til 6 personer- 500 g spinat
- 400 g mel
- 8 æg
- 1 l sødmælk
- smør
- 500 g kalkun (i små stykker)
- 3 peberfrugter
- revet ost
Marinade til kalkun
- 1 spsk sød chilisauce
- 1 spsk citronsaft
- 1 tsk sojasauce
- 1 spsk barbecuesauce
Bland mel, æg og sødmælk til en pandekagedej. Damp spinaten og rør den derefter i dejen. Steg pandekagerne i lidt smør på en pande og lad dem afkøle.
Steg de små stykker kalkun på en pande og tilføj marinaden. Skær peberfrugterne i små tern.
Når pandekagerne er blevet kolde, lægger man dem på et stykke husholdningsfilm. Læg en smule peberfrugt på pandekagen, og en smule kød. Rul pandekagen og læg husholdningsfilmen omkring, stram så de to ender, ved at rulle dem så pandekagen er lukket i enderne. Lad dem ligge i en halv time, hvorefter man ruller dem ud, og lægger dem i et ildfast fad. Drys lidt ost på pandekagerne, og lad dem bage ved 200 grader i cirka 15 minutter.