Opskrift på pastasalat
Pastasalaten findes i utallige variationer. Denne udmærker sig ved sine saftige kyllingestykker, sprøde bacon såvel som farverige grøntsager og er fyldig nok til at være et simpelt måltid i sig selv, fantastisk til frokost eller madpakken.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g pasta (skruer eller andre former)
- 300 g kyllingefilet (stegt og skåret i skiver, kan købes færdiglavet)
- 1 grøn peberfrugt eller rød peberfrugt
- frosne ærter (ekstra fine)
- 1 1⁄2 rødløg (små)
- 2 gulerødder
- 1 ds majs (lille)
- 1 pk bacon
- 2 spsk vindruekerneolie
- 1 spsk limesaft
- 2 fed hvidløg
Kog pastaen i saltet vand i 11 minutter.
Riv gulerødderne. Skær peberfrugten i strimler. Skær baconen i små strimler og rist dem på panden. Snit rødløgene fint. Tø ærterne op i koldt vand.
Lav en dressing af olien, limejuicen og hvidløgene. Hvis du foretrækker en mere klassisk dressing til pastasalat, kan du også sagtens lave det.
Rør alle ingredienserne sammen og servér som frokost- eller middagsret.