Nemme pølsehorn
Nemme og dejlige pølsehorn med en god sjat olie i dejen, som gør den smidig og ekstra let at rulle ud.
Ingredienser
til 20 stk- 8 dl vand
- 2 tsk salt
- 2 tsk sukker
- 4 spsk olie
- 50 g gær
- 300 g grahamsmel
- 600 g hvedemel
- 10 pølser
Rør vand, salt, sukker, olie og gær sammen. Bland først grahamsmel og dernæst hvedemel i. Hvis du ønsker en endnu grovere dej, så se disse pølsehorn med fuldkorn.
Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter.
Skær pølserne over på midten.
Tag først halvdelen af dejen og rul den ud. Skær den ud i 10 stykker (som en lagkage), og rul pølserne ind i dejen. Tag herefter den andel halvdel af dejen og gentag.
Læg pølsehornene på to bageplader med bagepapir og bag dem ved 180 grader i 15 minutter (varmluft).
Skal det være ekstra nemt?
Så se de her pølsehorn, der laves med færdig pizzadej, så de er ekstra hurtige.