Barbequekylling
Anderledes barbequekylling bagt i ovnen. Serveret med barbeque-ris.
Ingredienser
til 2 personer- 200 g kyllingebryst
- 2 løg
- 250 g champignoner
- 1 ds kokosmælk
- ris
- karry
- bouillon
- barbecuekrydderi
- salt
- peber
- vand
- olivenolie
- evt. mangochutney
Smør kyllingbrysterne med olivenolie, og drys (rigelig) med barbecuekrydderi. Læg dem i et ildfast fad, og lad dem stå og trække i 15 minutter. Steges i ovnen i 20-30 minutter ved 190 grader.
Hakket løg svitses i en gryde, derefter tilsættes vand, kokosmælk, champignon, karry, barbecuekrydderi, salt, peber og bouillon. Når det koger tilsættes ris. Der skal røres i gryden med jævne mellemrum, mens risene koger. Der skal tilsættes så meget ris, at det bliver en tyk suppe.
Kyllingekødet skæres i tern og lægges ovenpå suppen, når den serveres på tallerkenen. Der kan evt. lægges en skefuld mango chutney i tallerkenen under kødet.