Indbagt kylling opskrift
Opskrift med kyllingefilet og butterdej samt løg, champignon, rød peber og flødeost.
Ingredienser
til 2 personer- 2 kyllingefileter
- salt
- peber
- olie til stegning
- 2 skalotteløg
- 100 g champignoner
- 1⁄2 rød peberfrugt
- 100 g flødeost
- 2 plader butterdej
- æg eller vand til pensling
Sådan laver du indbagt kylling
- Krydr kyllingefileterne med salt og peber, og brun dem på en pande. Afkøl dem.
- Svits løgene og de grofthakkede champignoner til de er møre, tilsæt peberfrugt, og lad det køle af.
- Rør flødeosten i grøntsagsblandingen.
- Rul butterdejen den ud til passende størrelse.
- Læg kyllingefileterne på hvert sit stykke butterdej, og hæld grøntsags/osteblandingen ovenpå. Pak butterdejen tæt omkring kyllingen. Tryk med en gaffel så dejen er tæt i samlingen. Pensl med æg eller vand.
- Steges i ovn i cirka 20-25 minutter ved 200 grader.
- Servér f.eks. med de her mega gode bagte kartofler med ost eller det her lækre og flotte grøntsagsfad med smeltet ost på toppen.