Kylling i marinade
Ovnbagt kylling med grøntsager og ris.
Ingredienser
til 4 personer- 500 g kylling
- 2 rødløg
- 1 rød chili
- 1 spsk rød balsamico
- 1 ds hakkede tomater
- 100 g revet ost
Grøntsager og ris
- 2 dl ris
- 1 rødløg
- 1 rød peberfrugt
- 250 g champignoner
- 1 bdt forårsløg
- 1 tsk olivenolie
- 1 spsk rød balsamico
- havsalt
- peber
Læg kyllingen i et ildfast fad. Hak løg og chili og fordel det på kyllingen. Hæld de flåede, hakkede tomater over sammen med balsamicoeddiken. Drys salt og peber over, og sæt fadet ind i ovnen ved 190 grader i 15 minutter, drys osten over og steg i endnu 15 minutter.
Kog risene. Hak rødløg og peberfrugt, skær champignon i skiver, snit forårsløget fint, og vend det hele i olien og balsamicoeddiken i en meget varm wok i ganske kort tid. Bland ris og de lynstegte grøntsager sammen.
Anret risene på tallerken og læg kyllingen ovenpå. Velbekomme.