Couscous med kylling, spinat og feta
God ret med couscous, kylling, spinat og feta samt masser af smag fra satay krydderi, ingefær og soltørrede tomater.
Ingredienser
til 3 personer- 1 brev satay krydderi
- olie
- 300 g kyllingefilet skåret i mindre stykker
- 1 rødløg
- 3 dl vand
- 3 dl couscous
- 200 g spinat
- 1 fed hvidløg
- 1 cm ingefær
- 100 g soltørrede tomater i olie
- 100 g feta
- Evt. solsikkekerner
Bland satay krydderiet med olie efter pakkens anvisning, og lad kyllingestykkerne trække i marinaden i en time.
Steg kyllingen på panden. Hak rødløget og kom det ligeledes på panden.
Kog vand i en gryde og kom couscous i. Når couscoussen er kogt, hældes den i en stor skål sammen med kyllingen og rødløget.
Skær spinaten i mundrette stykker, og steg den på panden sammen med presset hvidløg og finthakket ingefær. Kom ligeledes dette i skålen.
Tilsæt soltørrede tomater, feta og solsikkefrø.
Servér med godt brød.
Se også den her lækre opskrift på couscous med kylling og grøntsager