Panna cotta med hvid chokolade
Denne fantastiske opskrift på panna cotta smager bare himmelsk. Når desserten skal være både nem og helt særlig kan det ikke gøres bedre end denne opskrift.
Ingredienser
til 6 personer- 2 blade husblas
- 3 dl piskefløde
- 1 dl mælk
- 2 spsk sukker
- 80 g hvid chokolade
Hindbærsauce
- 2 1⁄2 dl hindbær
- hindbær til pynt
Læg husblasen i blød i koldt vand i 5-10 min. Kog fløden og mælken sammen i en gryde.
Tag gryden af varmen og tilsæt sukker, chokolade og husblasbladene (tag disse op af vandet først og og lad vandet rende af.)
Rør rundt til cremen er helt jævn og hæld den så op i fine glas. Stil panna cottaen i køleskabet indtil den er stivnet helt.
Inden servering blendes hindbærene med en stavblender og saucen hældes ovenpå panna cottaen. Dekorer med nogle hindbær på toppen.