Spinatdip
En lidt anderledes dip, som kan bruges til snacks af forskellig art, fra chips til agurke- og gulerodsstænger. Dippen har en krydret smag og får et skarpt pift fra løg og hvidløg, mens spinaten subtilt giver ekstra smag og tilfører udtrykket lidt grøn glæde.
Ingredienser
- 50 g spinat
- 1⁄2 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 spsk olie
- 1 tsk karry
- 1⁄2 tsk spidskommen
- 1⁄2 tsk gurkemeje
- 3 dl creme fraiche eller græsk yoghurt
Hak løg og hvidløg fint og svits det i olie på en pande. Tilsæt krydderierne. Skyl spinaten og kom den på panden. Når spinaten er faldet sammen kommes blandingen i en skål, hvor den skal køle af.
Tilsæt creme fraiche eller yoghurt og rør godt. Lad dip'en trække tildækket i køleskabet inden servering.