Kylling og karry suppe
Nem og spændende suppe med en let krydret karrysmag. Den har en cremet konsistens og et godt bid i form af kylling og ferskenstykker. Fersken vil for nogen være uvant i suppe, men brillere her med sin milde sødme.
Ingredienser
til 5 personer- 1 løg (hakket)
- smør eller olie til stegning
- 1 spsk karrypasta
- 1 1⁄2 ds hakkede tomater
- 1 ds tomatpuré (lille)
- 5 fed hvidløg
- 5 dl hønsebouillon
- 1⁄2 l fløde
- 1 ds fersken (konserves) med saft
- 4 kyllingebryster (i mundrette skiver)
- havsalt (Groft)
Kom karrypastaen i en gryde og tilsæt løg. Lad løget blive lidt blød og tilsæt derefter tomater. Lad det simre lidt og tilsæt tomatpuré, hvidløg, fløde og bouillon. Lad det simre i 10 minutter. Steg kyllingen i mens og krydr dem med salt. Tilsæt ferskner, ferskensaft og kylling i suppen og servér med godt brød.