Pasta med sauterede tomater, forårsløg, oliven og basilikum
Lad dig inspirere af Italiens skønneste spiser. Det kan gøres såre simpelt: Udnyt kølediskens friske pasta til nemt at kreere en flot og farvestrålende ret med sauterede grøntsager og en autentisk smag af basilikum.
Ingredienser
til 2 personer- 250 g båndpasta
- 8 tomater
- 3 spsk jomfruolivenolie
- 2 forårsløg
- 4 fed hvidløg
- 24 sorte oliven med sten
- 1 potte frisk basilikum
- 4 spsk parmesanost (Friskrevet)
- salt
- peber
Kog pastaen.
Rens grøntsagerne. Snit tomater i både og forårsløg i ringe. Pres hvidløg. Steg kortvarigt tomaterne i olie ved høj varme (ca. 3-4 min.) og ibland derpå forårsløg, hvidløg og oliven. Lad det stege et par min.
Fordel revet parmesan over og lad det stå yderligere et moment.
Efter smag kan en smule vand kommes i, så saucen bliver lidt mere flydende.
Hak basilikum groft og kom det i retten. Krydr med salt og peber.