Bacontærte
En skøn bacontærte med løg, porrer, æg og creme fraiche. Det er let at lave og er klar efter 45 minutter i ovnen.
Ingredienser
- 150 g bacontern
- 1 tærtedej (kan købes færdig eller man kan lave den selv)
- 1 løg (stort)
- 3 porrer
- 3 æg
- 1 1⁄2 dl mælk
- 6 spsk creme fraiche
- salt
- peber
Sådan laver du tærten
Svits baconternene på en pande til de er gyldne, og læg dem derefter på en tallerken med køkkenrulle, som kan suge overskydende fedt.
Kom tærtebunden i et tærtefad. Hak løg og porrer og fordel dem over tærtebunden.
Pisk æg, mælk, creme fraiche, salt og peber sammen. Hæld blandingen i tærtefadet og drys med baconternene på toppen.
Bag bacontærten i ovnen i ca. 45 minutter ved 220 grader.
Se også:
Porretærte med hytteost og bacon