Opskrift på Blåbærmuffins
Disse bløde, luftige muffins er gjort ekstra lækre med blåbærrene, som tilføjer friskhed, sødme, giver en varieret konsistens og et interessant udseende.
Servér dem til kaffen, til fødselsdage, med is til dessert eller i et pusterum i hverdagen, hvor den søde tand skal forkæles.
Ingredienser
- 4 æg
- 3 dl sukker
- 120 g margarine (smeltet)
- ca. 1 dl mælk
- 6 dl hvedemel
- 2 tsk bagepulver
- ca. 400 g frosne blåbær
Start med at smelte margarinen. Mens eller efter margarinen er smeltet, piskes æg og sukker til æggemasse. Tilsæt mel og bagepulver lidt efter lidt før du hælder margarine og mælk i.
Pisk det hele godt før du til sidst hælder blåbærrene i. Rør dem forsigtigt i, men kun lidt ad gangen, så det blandes så godt som muligt.
Hæld nu massen i muffinsforme, som bages i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter.
Server gerne sammen med vaniljeis.