Hjemmelavet æggesalat
En hjemmelavet æggesalat er noget af det bedste at putte på brødet og til det kolde bord. Her har du opskriften.
Ingredienser
- 5 æg
- 2 skalotteløg
- 1 potte frisk basilikum
- 2 dl creme fraiche
- 1 spsk karry
- salt
- peber
Kog æggene i 8-9 minutter, så de er hårdkogte. I mellemtiden hakkes løg og basilikum, som derefter blandes med creme fraiche og karry.
Pil de kogte æg og skær dem i tern. Rør æggeternene i dressingen og smag til med salt og peber.
Se også:
Jeg kan også klart anbefale denne vildt lækre avocado-æggesalat.
Godt brød til æggesalaten
Ristet rugbrød eller franskbrød er super godt til pålægssalaten, men jeg er vild med at lave lækre sandwiches med æggesalaten og disse hjemmebagte boller:
Gode rugboller
Kan den laves i forvejen?
Salaten kan sagtens laves op til en dag i forvejen, da den har fint af at stå og trække i køleskabet inden servering.
Næringsindhold
pr. 100 gram | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 154 kcal | 868 kcal |
Kulhydrat | 3 g | 16 g |
Protein | 8 g | 44 g |
Fedt | 12 g | 69 g |