Karrysild
Karrysild er lækkert som pålæg til frokosten og et obligatorisk element i julefrokosten eller påskefrokosten.
Prøv selv, hvor nemt det er at lave - og bliv positivt overrasket! Det er nemlig virkelig nemt. Så nu er der ingen undskyldninger for ikke at droppe karrysildene på glas.
Ingredienser
- 400 g marineret sild
- 1 løg
- 125 g mayonnaise
- 4 æg
- 1 tsk karry
- salt
Kog æggene i 9 minutter, så de bliver hårdkogte.
Kom mayonnaisen i en skål med en ½ tsk salt og 1 tsk karry og rør rundt.
Hak løget fint og bland det i mayonnaisen. Skær sildene i små bidder og kom også dem i mayonnaiseblandingen.
Lad æggene køle af. Pil og hak 3 af æggene i små stykker, som blandes med mayonnaisen og sildene.
Det sidste æg bruges til pynt skåret i både og lagt på toppen.