Bananmuffins
Enkle og luftige muffins med banan- og chokoladesmag. Disse muffins er gode at servere til børnefødselsdag eller andre anledninger hvor man ønsker noget godt og hurtigt.
Ingredienser
til 15 stk- 2 bananer (modne)
- 2 æg
- 125 g sukker
- 2 tsk bagepulver
- 2 tsk kanel
- 1 tsk vaniljepulver
- 200 g hvedemel
- 100 g margarine (smeltet)
- 125 g mørk chokolade (kogechokolade)
Glasur
- 1 spsk vand
- 100 g flormelis
- chokoladedrys til pynt
Start med at smelte smørret. Imens piskes æg, sukker og vanillesukker til en masse. Bland mel sammen med bagepulver og kanel. Mos bananerne og rør dem ind i æggemassen sammen med melblandingen og det smeltede smør som skal være delvist afkølet.
Grovhak chokoladen og rør i til sidst. Fordel blandingen i muffinsformene. Sættes midt i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter.
Når muffinsene er afkølet laves glasuren som lægges ovenpå hver muffin og strøes med chokoladepynt på toppen før glasuren er tør.