Coleslaw
Lav en herlig coleslaw af hvidkål, gulerødder med herlig marinade og dressing blandet i. Nemt og lækkert.
Ingredienser
til 4 personer- 1⁄3 hoved hvidkål
- 4 gulerødder
- 1 spsk dijonsennep med honning eller anden sød sennep
- 4 spsk eddike
- 2 spsk sukker
- 2 dl creme fraiche (minimum 18%)
- 2 spsk mayonnaise
- salt
- peber
Snit hvidkålen i strimler. Skræl gulerødderne og riv dem på et rivejern.
Lav en marinade af sennep, eddike og halvdelen af sukkeret samt salt og peber. Bland hvidkål, gulerod og marinade sammen og lad det trække en times tid i køleskabet (hvis du ikke har tålmodighed til det, så se denne variant).
Rør en dressing af creme fraiche, mayonnaise, salt og peber samt resten af sukkeret.
Tag hvidkåls/gulerodsblandingen ud af køleskabet og hæld lidt af marinaden fra (ikke det hele da det er med til at give god smag). Vend dressingen i umiddelbart inden servering.