Mexicansk coleslaw
Lav en herlig coleslaw fyldt med skønne grøntsager og med en god krydret smag. Nemt tilbehør til dine kødretter.
Ingredienser
- 1 spidskål (ca. 500 g)
- 1 rødløg (stort)
- 100 g cherrytomater
- 100 g sukkerærter
- 1⁄2 dl fromage frais (du kan også bruge creme fraiche eller skyr i din coleslaw)
- 1⁄2 tsk chilipulver
- 1 spsk frisk koriander
- 1 tsk citronsaft
- salt
- peber
Inden vi fortsætter med den mexicanske coleslaw, vil jeg lige tippe dig om den asiatiske udgave. Hvis du er vild med coleslaw med masser af smag, er den helt sikkert også noget for dig.
Sådan laver du den mexicanske
Blanchér sukkerærterne i kogende vand i ca ½-1 minut (så de stadig er sprøde) og lad dem køle af - gerne under koldt vand.
Skær spidskålen og løg i fine strimler og halver cherrytomaterne. Kom alle grøntsagerne i en skål.
Bland fromage frais med chili, frisk koriander, citronsaft, salt og peber.
Vend dressingen med grøntsagerne.