Opskrift med røget makrel
En vidunderlig opskrift med røget makrel og æg på et lag af avocadomos. Lækkert og simpelt at lave.
Ingredienser
til 4 personer- 1 røget makrel
- 4 æg
- 3 avocadoer
- 1 spsk creme fraiche
- 1 spsk citronsaft
- salt
- peber
- 1 rødløg (lille)
- purløg
Pil makrellen ud af skindet og fri for ben. Kog æggene smilende i 7 minutter.
Halvér avocadoerne på langs og tag stenene ud. Tag det grønne frugtkød ud af skallen med en ske, og mos det med en gaffel. Rør avocadomosen sammen med creme fraiche og citronsaft, og smag til med salt og peber.
Pil rødløget og skær det i strimler. Pil æggene og skær dem i både.
Anret makrel, æg og rødløg på en bund af avocadomos. Drys med frisk purløg.