Chili con kylling
Velsmagende variant af den kendte ret chili con carne. Her er retten med kyllingekød og andre lækre ingredienser.
Ingredienser
til 6 personer- 1 kg kylling (f.eks. kyllingebryst eller hakket kylling)
- 2 spsk olie
- 4 løg
- 2 fed hvidløg
- 3 ds kidneybønner (gerne i chilisauce)
- 2 ds hakkede tomater
- 3 peberfrugter
- 1 ds majs
- 1 spsk sukker
- 4 spsk chilipulver (mild)
- 2 spsk paprika
- salt
- peber
Fremgangsmåde
Skær kyllingekødet i mundrette stykker. Varm olien op i en stor gryde og svits kyllingestykkerne deri.
Hak løg og pres/riv hvidløg. Kom det ned i gryden og lad det svitse med.
Tilsæt kidneybønnerne (inkl. væden/saucen) og de hakkede tomater.
Skær peberfrugterne i tern, og kom dem i gryden sammen med majsene.
Tilsæt sukker, paprika og chilikrydderi. Lad retten simre i 10 minutter og smag til med salt og peber.
Server chili con kylling med ris eller brød.