Pasta med chorizopølse
Savner du smagen af sydens sol og gerne vil supplere din pasta med noget ekstra lækkert, skal du prøve denne pastaret med chorizopølse.
Chorizo er en spansk saltet paprikasalami lavet på hakket svinekød, som er perfekt til tapasbordet, pizzaen eller som ingrediens i denne skønne pastaret med grøntsager.
Ingredienser
til 2 personer- 1 spsk olie
- 100 g chorizopølse
- 250 g pasta
- 4 løg
- 2 peberfrugter
- 1⁄2 squash
- 2 ds hakkede tomater
- salt
- peber
Pil eventuelt papir af chorizopølsen, og skær den i tynde skiver. Steg skiverne i lidt olie i en gryde.
Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
Hak løgene. Flæk squashen på langs og skrab kernerne ud med en ske. Skær squash og peberfrugter i grove tern.
Kom løg, squash og peberfrugt ned i gryden og lad det svitse med et øjeblik inden de hakkede tomater tilsættes. Lad retten simre indtil pastaen er færdig, og smag til med salt og peber inden servering.
Velbekomme.