Grøntsagsgryde med kalkun
Når møre strimler af kalkun lægges sammen med agurk, rødløg og flødeost er resultatet en skøn, utrolig cremet, men også forfriskende grøntsagsgryde. Behøver kun et minimum af krydderier for at smage formidabelt.
Ingredienser
til 4 personer- 25 g smør
- 2 rødløg
- 1 squash
- 1 agurk
- 500 g kalkunkød i strimler
- 2 dl vand
- 150 g flødeost
- 2 tsk grønne peberkorn (Knuste)
- 1 1⁄2 tsk groft salt
- peber (friskkværnet)
- ris
Skær rødløg i både på ca. 1 cm, squash og agurk i stave på ca. 3 cm.
Smelt smørret i en dyb pande eller stegegryde. Svits grøntsagerne heri i ca. 2 minutter. Tag dem op. Svits derefter kalkunkødet på panden i ca. 2 minutter. Tilsæt vand, flødeost og grønne peberkorn. Bring retten i kog under omrøring. Tilsæt grøntsager og bring det atter i kog. Smag til med salt og peber.
Kog ris efter anvisningen på pakken og server til.