Tostadas, Sprøde majstortillas med salat
Denne form for tostadas, lavet med sprøde majstortillas og fyld, kendes især fra Mexico og det sydvestlige Amerika. Den crispy bund får muntert modspil fra frisk salat, cremet avocado, mør kylling og kølig creme fraiche.
Ingredienser
til 8 stk- 8 majstortillas
- olie (til stegning)
- 225 g refried beans
- 1⁄2 hoved salat (finstrimlet)
- 2 kyllingebryster (kogte)
- 4 tomater
- 1⁄2 løg
- 1 avocado
- 8 spsk creme fraiche
- 50 g cheddarost (revet og mild)
- syltede chilier
Skær kyllingerfileter i tynde strimler, tomater og avocado i tynde skiver. Varm olien op og steg tortillaerne i den hede olie, hvorefter de lægges til afdrypning på køkkenrulle.
Varm bønnerne og fordel dem over de stegte tortillas. Herover fordeles salat, kødstrimler, tomatskiver, løgringe og avocadoskiver.
Øs 1 spsk. creme fraiche over hver Tostada. Drys med lidt revet ost og slut af med lidt Chiles en Vinagre samt salt og peber.
Skal spises så snart de er lavet. Pas på, tag små bidder da de nemt knækker. Beregn en Tostada pr. person til en snack, 2 eller flere til et let måltid.
Se også:
De lækreste argentinske empanadas