Taco-skaller med avocadodressing
En kødfri tacovariant. Men bare rolig, den er ikke kedelig af den grund! Den simple salat giver et saftigt, dugfriskt udtryk, mens den cremede avocado-dressing går perfekt til de sprøde tacoskaller og tilfører den helt rigtige, spicy smag.
Avocadodressing
- 2 avocadoer (Modne)
- citronsaft
- 1 1⁄2 dl creme fraiche 18%
- 2 salatløg (Finthakket)
- 1 fed hvidløg (knust)
- 1 tomat (hakket)
- 3 stænk tabasco
- 1⁄2 tsk groft salt
Salat
- 4 dl icebergsalat
- 2 tomater
- 2 dl majs (konserves)
- 8 tacoskaller
Skær avocadoerne over på langs og tag stenene ud. Kødet tages ud og presses igennem en si. De øvrige ting til dressingen kommes i og det røres sammen. Smag på det og tilsæt evt. yderligere tabasco, salt eller citronsaft efter smag.
Icebergsalat strimles fint, tomater hakkes og det blandes med majskerner i en skål. Tacoskallerne lunes som det er angivet på pakken. Tacoskaller, salat og dressing serveres sammen.
Dressingen skal helst bruges kort tid efter den er lavet, da den ellers kan blive misfarvet.