Bruschetta med aubergine
Fantastiske bruschettas med stegte auberginer på ristet brød og frisk basilikum på toppen.
Ingredienser
til 3 personer- 1 aubergine
- 1 dl olivenolie
- salt
- peber
- 2 fed hvidløg
- 1 bdt frisk basilikum
- 2 spsk hvidvinseddike
- brød (Ristet)
- Evt. lidt parmesanost
Skyl auberginen og skær den i skiver på langs.
Bland olivenolie, salt og peber sammen. Pres hvidløg i.
Fordel olien på begge sider af aubergineskiverne og steg dem ved middel varme på en pande, til de helt møre.
Skyl basilikummen og hak den. Bland den sammen med hvidvinseddike.
Rist brødskiverne.
Skær de stegte auberginer i passende stykker, der passer ovenpå det ristede brød og læg en stribe basilikum på toppen. Drys evt. med lidt revet/høvlet parmesan.
Velbekomme.