Avocado med skinkefyld
Denne ret er en fabelagtig kombination af cremet avocado og lækker skinkesalat. Rødløg og purløg tilføjer et friskt pift til skinkesalaten, som fyldes i en halv avocado. Super nem og hurtig frokost, forret eller aftensmad.
Ingredienser
til 4 personer- 220 g skinkestrimler
- 1 rødløg (lille)
- 1 bdt purløg
- 1 1⁄2 dl creme fraiche
- salt
- peber
- 4 avocadoer
- evt. citronsaft eller limesaft
Serveringsforslag
- rugbrød
Fremgangsmåde
Hak skinkestrimlerne til fine tern. Pil rødløg, og hak det i helt fine tern. Hak eller klip ligeledes purløg fint.
Bland skinke, rødløg, purløg og creme fraiche sammen. Smag til med salt og peber.
Flæk avocadoerne, og fjern stenen. Dryp evt. med lidt citron- eller limesaft, så avocadoerne ikke bliver brune i det. Skal de serveres med det samme, er det ikke nødvendigt. Fordel skinkefyldet i hullerne på avocadoerne, og drys evt. med lidt ekstra finthakket purløg.
Se også:
Disse forrygende fyldte avocadoer med kyllingesalat og sprød bacon - de er ikke til at holde fingrene fra.
Madplaner med de fyldte avocadoer
Avocadoerne er med i to forskellige madplaner, hvor man både får nemme opskrifter og indkøbsliste:
Madplan med 5 lækre retterLCHF madplan med opskrifter og samlet indkøbsliste
Serveringsforslag
Det er rigtig lækkert at servere de fyldte avocadoer med rugbrød til og ekstra lækkert, hvis rugbrødet ristes i lidt smør eller olie inden servering.
Hvor mange personer er der til?
De angivne mængder svarer til frokost eller forret til 4 personer eller som hovedret til 2 personer.
Næringsindhold for opskriften
pr. 100 gram | pr. person | hele portionen | |
---|---|---|---|
Kalorier | 137 kcal | 358 kcal | 1431 kcal |
Kulhydrat | 4 g | 12 g | 46 g |
Protein | 5 g | 13 g | 54 g |
Fedt | 10 g | 27 g | 108 g |
Næringsberegningen omfatter kun selve opskriften på avocado med skinkefyld - ikke rugbrød eller andet tilbehør.
- Publiceret d.
- 18.12.17.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Avocado ›
- Fyldt avocado