Blinis med stenbiderrogn
Disse lækre blinis er toppet med stenbiderrogn, der smager skønt i kombination med creme fraichen og de finthakkede rødløg. Opskriften er meget nem, og blinis pandekagerne kan man enten lave selv eller købe færdige i supermarkedet.
Ingredienser
til 12 stk- 250 ml creme fraiche 18 %
- 1 rødløg
- 100 g stenbiderrogn
- salt
- 12 blinis pandekager (færdigkøbte eller hjemmelavede)
- purløg
- peber
- citron (i skiver)
Rør creme fraichen sammen, så den er ensartet. Hak rødløget helt fint, og rør stenbiderrognen med lidt salt.
Kom en klat creme fraiche på hver af dine blinis pandekager. Brug en teske til at fordele stenbiderrognen på creme fraichen, og kom derefter rødløg på toppen. Klip toppen af et par purløg, og sæt dem i som pynt.
Server med friskkværnet peber og en skive citron til.
Se også:
Mega lækker (og flot) forret med laks
Flere lækre opskrifter med stenbiderrogn
Hvis du heller ikke kan få nok af stenbiderrogn, kan jeg anbefale disse skønne opskrifter:
Lækker forret med kartofler og stenbiderrognStenbiderrogn med bagte rødløg og creme fraicheStenbiderrogn med sprødt rugbrød og lækker rygeostecreme
Næringsindhold for opskriften
pr. blinis | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 70 kcal | 835 kcal |
Kulhydrat | 4 g | 48 g |
Protein | 2 g | 29 g |
Fedt | 5 g | 57 g |