Bountykugler
Disse Bountykugler er både lækre og virkelig nemme at lave, for man skal kun bruge kokosmel, kondenseret mælk og smeltet chokolade. Som pynt kan man give dem et lille ekstra drys kokos på toppen.
Ingredienser
til 30 stk- 100 g kokosmel
- 140 g kondenseret mælk
- 200 g chokolade (jeg brugte mørk chokolade)
- ekstra kokosmel (til pynt)
Sådan laver du selv Bountykugler
Bland kokosmel og kondenseret mælk. Form det til kugler, og sæt dem i fryseren i ½ time.
Smelt chokoladen over vandbad, og dyp kokoskuglerne i én ad gangen. Brug to gafler til at dryppe overskydende chokolade af, og sæt kuglerne på et stykke rent bagepapir. Drys med lidt ekstra kokos, så snart de kommer op, for chokoladen størkner hurtigt, når kuglerne er kolde.
Opbevar Bountykuglerne på køl, til de skal serveres.
Se også:
Verdens bedste dadelkugler med chokoladeRomkugler af mazarintærte og roulade (nem opskrift)