Brownies med hvid chokolade og hindbær
Denne brownie er perfekt for dig som elsker hvid chokolade og hindbær. Kagen lever måske ikke op til sit navn i forhold til farven, men på smag og konsistens er den en klar vinder.
Ingredienser
til 8 personer- 75 g smør (stuetemperatur)
- 125 g sukker
- 1 tsk vaniljesukker
- 2 æg
- 150 g mel
- 1⁄2 tsk salt
- 150 g hindbær (friske eller let optøet fra fryseren)
- 250 g hvid chokolade (hvis du elsker hvid chokolade kan jeg også anbefale at lave denne brownie med hvide chokoladestykker)
Forvarm ovnen til 180 grader.
Smelt halvdelen af den hvide chokolade i et vandbad. Vær sikker på at bruge lav varme ellers klumper chokoladen. Rør rundt mens det smelter.
Pisk smør og sukker med en elpisker, indtil blandingen er glat og hvid. Rør æggene i og dernæst den smeltede chokolade, mel, vaniljesukker og salt.
Knæk resten af chokoladen i små stykker og tilsæt dem og hindbærrene i dejen. Hæld dejen i en form (20 cm) og bag i ovnen i 30-35 minutter.