Hindbærmuffins med hvid chokolade
Disse svampede og lækre hindbærmuffins med hvid chokolade har det skønneste samspil af smag og farver. De syrlige hindbær, der giver en herlig friskhed samt en flot lyserød farve, bliver ledsaget af en dejlig, sød hvid chokolade.
Ingredienser
til 20 stk- 200 g frosne hindbær
- 2 æg
- 3 dl sukker
- 100 g smør
- 3 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver
- 1 dl mælk
- 100 g hvid chokolade
- 20 stk muffinsforme
Læg de frosne hindbær til optøning.
Pisk æg og sukker sammen til en luftig masse.
Smelt smørret, og kom det i dejen sammen med mel, bagepulver og mælk.
Hak den hvide chokolade, og vend den i dejen sammen med hindbærrene.
Kom dejen i formene til de er ¾ fyldt. Bag dem i ca. 20 minutter ved 200 grader.
Servér de lune hindbærmuffins med det samme, opbevar dem i lukket pose i køleskabet i op til 4 dage eller frys dem ned.
Tip: De frosne hindbær kan sagtens erstattes med friske hindbær.