Cremet pasta med kylling
Cremet ostesauce med pasta og pandestegt kylling udgør kernen i denne lækre ret, som tilmed er fyldt med grøntsager. Broccoli og ærter giver både retten et flot udseende, og smagsmæssigt er de en god kontrast til den cremede sauce.
Ingredienser
til 4 personer- 450 g kyllingebryst
- 2 løg (store)
- ca. 400 g pasta
- 1 broccoli
- 2 gulerødder (store)
- 1 håndfuld frosne ærter
- 100 g smør
- 1 1⁄2 spsk mel
- 1 1⁄2 dl fløde
- 3 dl mælk
- 2 fed hvidløg
- 200 g revet cheddarost
- salt
- peber
- parmesanost
Fremgangsmåde
Skær kyllingebryst i mundrette stykker. Hak løg, og steg den sammen med kyllingestykkerne i lidt olie, til kyllingen er gennemstegt.
Skyl broccolien, og skær den i mundrette stykker. Skræl gulerødderne, og skær dem i tynde skiver.
Kog pastaen efter anvisning på posen. Tilsæt broccoli og gulerødder, når der er ca. 4 minutter til, at pastaen er færdig. Tilsæt de frosne ærter, når der er 2 minutter tilbage. Hæld derefter vandet fra.
Cremet ostesauce:
Smelt smør, og tilsæt hvedemel, mens du rører grundigt i 2-3 minutter. Tilsæt fløden lidt ad gangen, og tilsæt derefter mælk lidt ad gangen, til saucen har konsistens som bechamel. Lad saucen koge op under omrøring ved svag varme. Pres hvidløg, og tilsæt det sammen med cheddar. Lad osten smelte i saucen, og tilsæt evt. lidt ekstra mælk, hvis den er for tyk. Smag til med salt og peber.
Bland pasta og grøntsager med kylling og løg. Hæld ostesaucen over, og vend blandingen godt sammen. Server retten, og top den af med lidt frisk parmesan.
Se også:
Jeg kan også varmt anbefale denne mega nemme one pot pasta med kylling.
Næringsindhold for pastaretten
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 872 kcal | 2616 kcal |
Kulhydrat | 75 g | 224 g |
Protein | 40 g | 119 g |
Fedt | 44 g | 133 g |
Næringsberegningen er inklusiv 5 gram parmesan pr. person.