Durumrulle med kylling opskrift
Denne opskrift på hjemmelavede durumruller med kylling er både nem og lækker. Rullerne er fyldt med salat, tomat, løg og creme fraiche dressing og lavet med arabiske fladbrød, men man kan også bruge hjemmebagte fladbrød.
Ingredienser
til 3 personer- 350 g kylling (bryst- eller inderfilet)
- 1 1⁄2 spsk shawarmakrydderi (købt eller hjemmelavet)
- 1 1⁄2 spsk olie
- 1⁄2 icebergsalat
- 2 tomater
- 1 løg
- creme fraiche dressing
- 6 arabiske fladbrød
Skær kyllingen i strimler, og kom dem i en pose sammen med shawarmakrydderi og olie. Læg det på køl, til det skal bruges.
Skær iceberg i strimler. Skær tomater og løg over på midten, og skær dem herefter i tynde skiver.
Steg det marinerede kylling på panden ved middelvarme, til det er gennemstegt, og skær det herefter i mindre stykker.
Samling af durumrullerne:
Kom lidt creme fraiche dressing på et fladbrød, og kom derefter salat, tomat, løg og kylling på. Kom også lidt creme fraiche dressing på toppen.
Fold bunden af fladbrødet ind over fyldet, og fold derefter siderne over, så du får en rulle. Pak den evt. ind i lidt stanniol, så den ikke åbner sig op, mens du spiser den.
Tip:
Hvis du ikke kan skaffe arabiske fladbrød, kan du selv lave hjemmelavede fladbrød med sesam.
Du kan også blande dit eget shawarmakrydderi med denne opskrift.