Lækker forret med stenbiderrogn
Nem og lækker forret med stenbiderrogn, creme fraiche og purløg på ristet brød. En sand gudespise, der kun tager et par minutter at lave.
Ingredienser
til4 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
12 personer
16 personer
20 personer
24 personer
32 personer
40 personer
- 4 skiver toastbrød eller franskbrød
- 1 rødløg
- 1 bdt purløg
- 2 dl creme fraiche (minimum 18%)
- 200 g stenbiderrogn (renset)
- salt (gerne havsalt)
- peber (Friskkværnet)
Rist brødskiverne på begge sider. Hak rødløg fint og klip/hak purløg fint.
Anret de ristede brød med et par klatter creme fraiche og stenbiderrogn ovenpå samt rødløg og purløg på toppen. Drys med salt og peber.