Forret med tomater - lækker caprese opskrift
Denne opskrift på caprese er ultranem, og resultatet bliver en lækker forret, hvor tomat og mozzarella akkompagnerer hinanden på bedste vis. Tomaterne må gerne være lidt store, så de svarer nogenlunde til tykkelsen på mozzarellaen.
Ingredienser
til 4 personer- 2 tomater (store)
- 125 g mozzarella ost (frisk)
- olivenolie
- balsamico
- salt
- peber
- basilikum
Skær hver tomat i 6 skiver, og skær mozzarellaen ud, så der er to skiver til hver person.
Anret forretten med en skive tomat nederst, og så skiftevis tomat og mozzarella. Afslut med enten topskiven eller bundskiven, så anretningen bliver rund på toppen og dermed ligner en tomat.
Hæld olivenolie og balsamico over, og drys med salt og peber. Pynt med et topskud basilikum (eller et par basilikumblade) på toppen af hver anretning, og server.