Fyldte portobellosvampe med skinke og pesto
Skønne smagsbomber i form af portobellosvampe fyldt med skinke og pesto samt smeltet ost på toppen - og så er de endda LCHF.
Ingredienser
til 2 personer- 6 portobellosvampe
- 1 løg
- 150 g skinketern
- 75 g rød pesto
- evt. 2 spsk olie
- 50 g revet ost
Rengør portobellosvampene på ydersiden - undgå så vidt muligt, at der kommer vand ind på "lamellerne" på indersiden. Lad svampene dryppe godt af/tørre på et rent viskestykke eller noget køkkenrulle.
Pil løget og hak det. Bland det sammen med skinke og pesto i en skål.
Tænd ovnen på 230 grader (ikke varmluft). Bræk forsigtigt stokken af svampene.
Pensl evt. portobellosvampene med olie på ydersiden. Fyld svampene med skinke/pesto-blandingen, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen i 20 minutter.
Tag svampene ud af ovnen og drys osten på. Skru ovnen ned på 200 grader, og bag i yderligere 8-10 minutter eller til osten er smeltet og gylden.