Fyldte portobellosvampe - nem opskrift i ovn
Lækker opskrift på fyldte portobellosvampe, der er nemme at lave, da de blot skal bages med fyldet i ovnen. Servér som forret eller tilbehør til alverdens retter.
Ingredienser
til 4 stk- 4 portobellosvampe
- 1⁄2 håndfuld persille (frisk eller fra frost)
- 2 skiver toastbrød (eller rasp)
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk olie
- salt
- peber
- 100 g revet ost
Tænd ovnen på 200 grader. Rens svampene, og knæk stokken af, så der bliver plads til fyldet. Læg dem i et ovnfast fad, og forbag dem i 10 minutter.
Hak persillen, hvis den ikke allerede er det, og kom den op i en skål. Skær kanterne af toastbrødet, og smuldr den bløde del af brødet i skålen. Pres hvidløg i, og tilsæt olie, salt, peber og ca. 2/3 af osten. Rør det hele godt sammen.
Fordel fyldet i svampene, og top med resten af osten. Bag dem i 10-15 minutter, til osten er gylden.