Grillet spidskål
Disse grillede spidskål pensles med en lækker citron- og hvidløgsolie, så de får den skønneste smag. Det er virkelig nemt og fabelagtigt tilbehør.
Ingredienser
til 4 personer- 1 spidskål
- 1⁄2 citron
- 1⁄4 dl olivenolie
- 1 fed hvidløg
- 1⁄4 bdt persille
- salt
- peber
Fjern de yderste blade på spidskålen, og skyl den grundigt. Tør den, og skær den i kvarte, men behold stokken på, da den holder sammen på kålen.
Pres saften fra citronen, og bland den sammen med olivenolien. Pres hvidløg, og hak persille. Rør begge dele i olien, og krydr med salt og peber.
Pensl spidskålene grundigt med olien, og grill dem ved høj varme i ca. 5-7 minutter på hver side.
- Publiceret d.
- 16.05.17.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Grøntsager ›
- Kål ›
- Spidskål ›
- Stegt spidskål