Hindbærmuffins
Disse hindbærmuffins er simple at lave og har en kompleks sødme, sammensat af farin og marcipan, ikke at forglemme hindbærmarmeladen, som samtidig tilføjer smagen et friskt anstrøg og udseendet appetitlige, røde nuancer. Ønsker du en anden smag, kan hindbærmarmeladen erstattes med andre slags.
Ingredienser
til 8 stk- 125 g hindbærmarmelade
- 2 æg
- 2 dl sukker
- 1 dl brun farin
- 150 g marcipan
- 100 g smør (stuetemperatur)
- 2 dl hvedemel
- 1 tsk bagepulver (lille)
- muffinsforme
- smør eller olie til at smøre formene
Kom æg, farin og sukker i en skål. Pisk i ca. 5 minutter.
Skær smør og marcipan i små stykker og kom dem i æggemassen. Pisk til massen er jævn.
Sigt mel og bagepulver i. Vend det i med en dejskraber.
Smør muffinsformene med smør/olie og kom en stor spiseskefuld dej i hver form og så et lag hindbærmarmelade. Fordel resten af dejen i formene og afslut med lidt hindbær.
Kagerne bages i 20 minutter ved 200 grader.