Hvide chokoladetrøfler
Utroligt lækre chokoladetrøfler med hvid chokolade og vanilje. De er super simple at lave og har en silkeblød konsistens. Her har jeg rullet dem i kokos, men du kan sagtens rulle dem i andre ting, f.eks. hakkede nødder, kakaonibs eller frysetørrede bær.
Ingredienser
til 30 stk- 1 dl fløde
- 350 g hvid chokolade
- 1⁄2 vaniljestang (kornene heraf)
- lidt kokosmel
Kom fløde, hvid chokolade og vaniljekorn op i en gryde, og lad det smelte sammen ved lav varme under omrøring. Hæld trøffelmassen over i en skål, når chokoladen er smeltet, og massen er helt glat. Sæt det i køleskabet, og lad det stå, til det er stivnet (gerne natten over).
Tril massen til små kugler, og rul dem i kokosmel. Opbevar de hvide chokoladetrøfler i køleskabet indtil servering.