Italiensk tilbehør til oksemørbrad
Det lækreste italienske tilbehør til oksemørbrad med dejlige ovnbagte grøntsager, der får en drøngod smag fra hvidløg, timian og olivenolie.
Ingredienser
til 4 personer- 1 squash
- 1 aubergine
- 2 fed hvidløg
- 4 spsk olivenolie
- 4 kviste frisk timian
- 1 spsk salt
- peber
- 3 rødløg
- 4 tomater
Sådan laver du tilbehøret
Skyl squash og aubergine, og skær begge dele i tynde skiver.
Pil hvidløg, og pres dem ned i olivenolien. Pluk bladene af timian, og kom dem i olien sammen med salt. Krydr godt med peber. Vend krydderolien sammen med squash- og aubergineskiver.
Pil rødløg, og skyl tomaterne. Skær begge dele i tynde skiver.
Fordel squash, aubergine, rødløg og tomater skiftevis i et smurt ildfast fad (ca. 20x25 cm).
Sæt fadet i ovnen, og bag det i 35-40 minutter ved 210 grader.
Se også:
Lækkert svampe tilbehør til oksemørbradSprøde kartofler til oksemørbradSuper god salat til oksemørbradTilbehør til oksemørbrad om sommeren
Fakta om opskriften
Måltid: Tilbehør
Oprindelse: Det italienske køkken
Arbejdstid i køkkenet:
Bagetid:
Samlet tidsforbrug:
Næringsindhold for det italienske tilbehør
pr. person | hele portionen | |
---|---|---|
Kalorier | 204 kcal | 817 kcal |
Kulhydrat | 13 g | 53 g |
Protein | 4 g | 14 g |
Fedt | 14 g | 56 g |
- Publiceret d.
- 08.11.21.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Ingredienser ›
- Kødretter ›
- Mørbrad ›
- Oksemørbrad ›
- Tilbehør til oksemørbrad