Salat med jordbær, feta og pinjekerner
Dejlig frisk salat med jordbær som hovedingrediens, der blandes med cremet feta, sprøde pinjekerner og frisk persille. Denne jordbærsalat passer ekstra godt til grillmad, hvad enten det er engelsk bøf, kyllingebryst eller fisk.
Ingredienser
til 2- 25 g pinjekerner
- 1⁄2 løg
- 400 g jordbær
- 75 g persille
- evt. 1 håndfuld mynte
- 50 g feta
Rist pinjekernerne på en tør pande indtil de begynder at tage farve. Tag dem af varmen og lad dem køle af.
Pil løget og hak det fint.
Skyl jordbærrene, fjern stilkene og skær bærrene i kvarte.
Skyl persillen og pluk den i buketter. Skyl ligeledes mynten og hak den fint.
Bland salaten sammen i en skål, og smuldr fetaen over, eller servér den ved siden af.