Jordbærsuppe
Jordbær og suppe er muligvis ikke de to ord du oftest sætter sammen. Denne røde skønhed giver dig god grund til at begynde på det. Ekstra hot bliver den serveret med kølig vaniljeis. Ideel til en gæstemiddag, hvor du vil overraske.
Ingredienser
til5 personer
1 person
2 personer
3 personer
4 personer
5 personer
6 personer
7 personer
8 personer
9 personer
10 personer
15 personer
20 personer
25 personer
30 personer
50 personer
Selve jordbærsuppen
- 600 g jordbær (frosne eller friske)
- 75 g sukker
- 3 dl vand
- 1 1⁄2 spsk ingefær
- saften fra 1⁄2 limefrugt
Topping
- 400 g friske jordbær
- vaniljeis
- frisk mynte
Kom jordbær, sukker og vand i en gryde og bring det i kog.
Imens jordbærsuppen simrer skæres de friske jordbær i skiver, og kommes i en skål. Den friske mynte hakkes groft.
Skræl ingefæren og hak den fint. Kom det i gryden sammen med limesaft. Når bærrene i gryden er helt udkogte/bløde blendes suppen.
Servér den varme jordbærsuppe med kold vaniljeis, friske jordbærskiver og hakket mynte.
- Publiceret d.
- 25.06.13.
- Kategori:
- Madopskrifter ›
- Dessert ›
- Desserter med frugt ›
- Desserter med jordbær