Jule Aperol Spritz
Den klassiske Aperol Spritz tænker mange nok som en sommerdrink. Her er den dog trukket i juletøjet og har fået et lækkert skvæt gløggekstrakt og tranebærjuice. Så får man en både frisk og julet smag. Det bedste af to verdener.
Jeg kan også anbefale de her festlige juledrinks
Inden vi går videre ned til opskriften på jule-aperol, vil jeg også lige tippe dig om de her lækre og sjove juledrinks:
Jule gin og tonicRis a la mande shotsMarcipangris-shots
Og lad os så komme i gang med at lave julespritz 😀
Ingredienser
til 1 person- isterninger
- 5 spsk Aperol
- 1 spsk gløggekstrakt (købt eller hjemmelavet)
- 2 spsk tranebærjuice
- 2 dl prosecco (eller cava brut)
- 1 skive appelsin
Sådan laver du den lækre julespritz
Fyld et vinglas halvt op med isterninger.
Hæld Aperol, gløggekstrakt og tranebærjuice i glasset.
Top op med prosecco (eller cava), kom appelsinskiven i glasset, og servér den lækre jule-spritz med det samme.
Se også:
Æblekageshots
Kan juledrinken laves i forvejen?
Skal du servere cocktailen som velkomstdrink eller aperitif til julefrokosten eller juleaften, kan du godt forberede det meste af drinken i forvejen, så den er hurtig at servere for gæsterne.
Bland gløggekstrakt, Aperol og tranebærjuice sammen i en kande, og stil blandingen på køl. Skær evt. også appelsinskiverne ud på forhånd, så pynten også er klar. Lige inden servering, skal du blot fylde glas med isterninger, hælde Aperol-blandingen over og toppe med prosecco og appelsinskiver.