Kålwraps med røget laks
Disse kålwraps er fyldt med røget laks, avocado, creme fraiche, skalotteløg og frisk dild, der tilsammen skaber en himmelsk smagskombination. De kan både serveres som forret, frokost eller hovedret.
Ingredienser
til 1 person- 3 blade spidskål
- 100 g røget laks
- 4 1⁄2 spsk creme fraiche
- 1 avocado
- 1⁄2 skalotteløg
- evt. citronsaft
- 1 håndfuld frisk dild
- salt
- peber
Skil spidskålsbladene ad. Man skal være lidt forsigtig, så de ikke går i stykker. Fordel røget laks og creme fraiche i bladene.
Skær avocadoen i skiver, og hak skalotteløget. Du kan evt. presse lidt citron over avocadoen, så den bevarer sin smukke grønne farve. Fordel begge ting i spidskålsbladene.
Top hele herligheden af med dild, salt og peber.
Tip: Hvis du skal servere kålwrapsene som forret, kan du nøjes med en enkelt wrap pr. person, men man har brug for 2-3 stk. for at blive mæt.